Vi søger en bæredygtighedsrådgiver

Del på:
Drømmer du om at være frontløber, når det kommer til bæredygtighed i byggebranchen?

Det er sidste chance for at komme med på holdet i det prisvindende strategiske partnerskab ’ByK med TRUST’. Vi søger hurtigst muligt en bæredygtighedsrådgiver med byggebaggrund til både vores TRUST projektkontor på Nørrebro og DOMINIAs hovedkontor på Vesterbro.

Du skal både være generalist, med fokus på at styre projekter i en bæredygtig retning, og specialist med erfaring inden for indeklimasimulering (BSim), energiberegninger (Be18), LCA og LCC beregninger og dagslyssimuleringer samt alle dertilhørende tværfaglige processer sammen med de øvrige fag inden for nybyggeri, renovering og ombygning af Københavnske skoler og institutioner.

Du skal have minimum to års erfaring og have lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor samarbejdet imellem fagområder er i højsædet, og hvor vi udfordrer, ”vi gør som vi plejer”.

OM ANSÆTTELSFORHOLD

Du vil både være tilknyttet opgaver på TRUST projektkontoret på Nørrebro og på DOMINIAs hovedkontor på Vesterbro.

Stillingen er formelt placeret i DOMINIAs VVS-afdeling, hvor også DOMINIAs øvrige medarbejdere inden for bæredygtighed og energi er placeret. Begge steder har du en gruppeleder og vil have rig mulighed for at sparre med andre bæredygtighedsrådgivere.

Vi har derfor et særligt fokus på, at du skal føle dig som en del af sammenholdet i både DOMINIA og på TRUST, bl.a. gennem faglige og sociale arrangementer med dine øvrige kollegaer.

OM TRUST

I 2016 vandt DOMINIA – i team med 5 andre virksomheder – en partnerskabsaftale med Københavns Kommune om at bygge, ombygge og renovere en lang række skoler og institutioner. Partnerskabet går under navnet TRUST. Bæredygtighed skal integreres i alle byggerierne i ønsket om at skabe en bæredygtig fremtid og sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger.

På TRUST projektkontoret sidder du ved siden af arkitekter, entreprenører og andre ingeniører, i et energifyldt og ambitiøst fællesskab, hvor der diskuteres på tværs af fag i en åben og konstruktiv dialog. Vi er her for at løse en fælles opgave, og det gør vi bedst i et kollegialt og tværfagligt samarbejde. Du skal derfor have lyst til at arbejde på tværs af fag og være klar til at bryde med den sædvanlige proces for byggeri.

OM DOMINIA

DOMINIA beskæftiger ca. 65 højt kvalificerede medarbejdere. Vi ønsker dygtige fagfolk med overskud. Derfor har vi opbygget en agil og flad organisation med højt til loftet og en uformel omgangstone.

Vi vægter et stærkt fagligt og personligt fællesskab højt. Vi har en personaleforening, der arrangerer flere årlige arrangementer, en kunstforening, en badmintonklub, vi tager på studieture og har flere årlige fælleskurser. Vi tilbyder flekstid, overskudsdeling, sundhedsordning samt frugt-, massage- og frokostordning.

OM STILLINGEN

Arbejdet består i at koordinere og lede bæredygtighedsindsatsen i projekterne og indgå i samarbejde med opgavens øvrige parter. Du får stor indflydelse på din egen stilling, der både er afvekslende og udfordrende med et højt fagligt niveau. Dine primære ansvarsområder vil blive:

 • Bæredygtighedsledelse af projekter, dvs. kunne lede og præge et projekt i en bæredygtig retning.
 • Bæredygtig projektering iht. byg- og driftsherrens visioner og krav.
 • Screening af bæredygtighedsniveauet iht. DGNB.
 • Energi- og indeklimarådgivning.

Udover bæredygtigheden vil du også komme til at arbejde med en proces, der skal sikre, at alle projekterne projekteres og udføres iht. driftsherrens specifikationer.

OM DIG
 • Du kommer med en byggefaglig baggrund og er specialiseret inden for bæredygtighed og/eller energi/indeklima (gerne med baggrund som ingeniør).
 • Du har minimum to års relevant erfaring fra branchen og en lignende stilling.
 • Du har erfaring med at arbejde med dimensionerings- og beregningsprogrammer, BSim, Be15, Be18
 • Generel viden inden for installationer er en fordel.
 • Erfaring med projektering af skoler og institutioner er en fordel.
 • Du kan arbejde koncentreret og koordinere dit arbejde selvstændigt.
 • Du kan bevare overblikket, selvom du er involveret i mange forskellige projekter på én gang.
 • Du er humørfyldt, ansvarsbevidst, samarbejdsorienteret og struktureret.
 • Du kan tale og skrive dansk, da vi udelukkende arbejder med danske byggeprojekter.
KONTAKT

Kan du se dig selv i stillingen?

Så send dit CV og din ansøgning til Lars Dilling Michael på ldm@dominia.dk. Ansøgningen mærkes ”Ansøgning Bæredygtighedsrådgiver”.

Ved eventuelle spørgsmål til stillingen er du er velkommen til at kontakte Lars Dilling Michael på ldm@dominia.dk // 33434503

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende.

LÆS MERE OM TRUST

http://www.bykmedtrust.dk/

Hent stillingsopslaget her