Vi søger en VVS-ingeniør til vores TRUST team. Er det dig?

Del på:
Er du en erfaren og engageret VVS-ingeniør, der drømmer om at være med til at skabe de bedste rammer for Københavns børn og unge?

Vi søger en engageret og erfaren VVS-ingeniør til vores TRUST projektkontor. Du vil komme til at beskæftige dig med projektering og fagtilsyn af VVS-, kloak- og ventilationsprojekter, inden for nybyggeri, renovering og ombygning af Københavnske skoler og institutioner. Vi forventer, at du har 5-10 års relevant erhvervserfaring og er parat til nye udfordringer, hvor samarbejdet imellem fagområder er i højsædet og omgangsformen er uformel.

Om TRUST

I 2016 vandt DOMINIA – i team med 5 andre virksomheder – en partnerskabsaftale med Københavns Kommune om at bygge, ombygge og renovere en lang række skoler og institutioner. Partnerskabet går under navnet TRUST. Mange projekter i partnerskabet er i fuld gang, og flere kommer til. Derfor søger vi en ny kollega.

På TRUST projektkontoret sidder du ved siden af arkitekter, entreprenører og andre ingeniører, i et energifyldt og ambitiøst fællesskab, hvor der diskuteres på tværs af fag i en åben og konstruktiv dialog. Vi er her for at løse en fælles opgave, og det gør vi allerbedst i et kollegialt og tværfagligt samarbejde. Du skal derfor have lyst til at arbejde på tværs af fag og være klar til, at ’vi gør som vi plejer’, bliver udfordret.

Om stillingen

Din primære arbejdsplads er TRUST projektkontoret på Nørrebro. DOMINIA har en gruppeleder på TRUST, som du altid kan gå til, og du vil også have rig lejlighed til at sparre med projektkontorets øvrige VVS-ingeniører samt dine afdelingskollegaer i DOMINIA.

Du vil være ansat af og i DOMINIA. Vi har derfor et særligt fokus på, at du også skal føle dig som en del af DOMINIA. Gennem faglige og sociale arrangementer lærer du dine kollegaer i DOMINIA at kende. Der er således ikke tale om en projektansættelse, for vi har en forventning om, at TRUST-partnerskabet lever videre i en eller anden form, og du vil under alle omstændigheder fortsætte dit ansættelsesforhold på DOMINIAs hovedkontor. På sigt bringer du din værdifulde erfaring fra TRUST med ind i VVS-teamet og er med til at styrke den faglige udvikling i afdelingen og virksomheden.

Om dig

Vi forventer, at du kommer med en uddannelse som VVS-ingeniør eller installatør. Du har 5-10 års relevant erfaring fra branchen og en lignende stilling. Vi forventer, at du er i stand til at projektere ingeniøropgaver selvstændigt fra start til slut og følge byggesagen til dørs på byggepladsen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med fagledelse eller lyst til at arbejde med dette område. Hvis du har erfaring med projektering af skoler og institutioner, er det også en fordel.

Du kan arbejde koncentreret og koordinere dit arbejde selvstændigt. Du kan bevare overblikket, selvom du er involveret i mange forskellige projekter på én gang. Du er humørfyldt, ansvarsbevidst, samarbejdsorienteret og systematisk.

Da vi udelukkende arbejder med danske byggeprojekter, foregår alt arbejde på dansk. Du skal derfor kunne tale og skrive på dansk.

Hvem er DOMINIA?

DOMINIA beskæftiger ca. 65 højt kvalificerede medarbejdere. Vi ønsker dygtige fagfolk med overskud. Derfor har vi opbygget en agil og flad organisation med højt til loftet og en uformel omgangstone.
Vi vægter et stærkt fagligt og personligt fællesskab højt. Vi har en personaleforening, der arrangerer flere årlige arrangementer, en kunstforening, en tennisklub, vi tager på studieture og har flere årlige fælleskurser. Vi tilbyder flekstid, overskudsdeling, sundhedsordning samt frugt-, massage- og frokostordning.

Kontakt

Kan du se dig selv i stillingen?

Så send dit CV og din ansøgning til Lars Dilling Michael på ldm@dominia.dk. Ansøgningen mærkes ”VVS-ingeniør TRUST”.

Ved eventuelle spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte Lars Dilling Michael på ldm@dominia.dk // 33434503

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende.

Download stillingsopsalget her.

Læs mere om TRUST her