Anerkendte statikere

I DOMINIA har vi to anerkendte statikere. Der er godt 80 anerkendte statikere i Danmark. Anerkendte statikere har minimum 10 års erfaring som konstruktionsingeniører og har gennemgået en anerkendelsesprocedure under Anerkendelsesudvalget for statikere.

Titlen Anerkendt Statiker giver retten til at godkende og attestere konstruktionsprojekter i henhold til Statikerordningens regler og procedurer. Statikerordningen har til formål at sikre høj kvalitet ved projektering og udførelse af bærende konstruktioner i bygge-og anlægssektoren samt lette myndighedernes arbejde, så behandlingen af byggesager går hurtigere, uden at projekters statiske dokumentation forringes.

Med egne anerkendte statikere kan DOMINIA tilbyde attestering af konstruktionsprojekter under anerkendelsesordningen. Yderligere udgør de anerkendte statikere en ekstra faglig ressource i DOMINIA i forhold til projektering og kvalitetssikring af arbejde udført i vores konstruktionsafdeling.

Vores anerkendte statikere projekterer primært egne projekter men kontrollerer og kvalitetssikrer også konstruktionsprojekter udført af andre konstruktionsingeniører internt eller eksternt.