CAMPUS BORNHOLM ER BLEVET KÅRET SOM ÅRETS BYGGERI

Del på:

Se flere billeder her

Dommerkomiteen bestående af Formand Scott Hollingsworth (arkitekt, Hollingsworth Pack), Lene Espersen (direktør, Danske Arkitektvirksomheder), Henrik Garver (adm. direktør, FRI), Elly Kjems Hove (branchedirektør, DI BYG), Rasmus Brandt Lassen (direktør, Bygningsstyrelsen), Lars Storr-Hansen (adm. direktør, Dansk Byggeri) og Palle Thomsen (adm. direktør, Danske Byggecentre) gav Campus Bornholm disse fine ord med på vejen:


”Campus Bornholm skaber ligeværd blandt de unge i deres valg af uddannelse. På Campus samles alle øens uddannelser efter folkeskolen, og skolen er således et tiltrængt opgør med den udbredte praksis at adskille de unge i boglige og faglærte uddannelser. Med fine, gennemtænkte og fælles rammer viser vi de unge og deres forældre, at vi som samfund værdsætter alle lige højt uanset hvilken uddannelse og fremtidig jobfunktion, de vælger. Det har Danmark og dets unge brug for – og fællesskabet på Bornholm vil styrkes.”

Vi er enormt stolte af prisen men også over dommerkomiteens fine ord om den guld-skinnende bygning på Bornholm. De skriver sig lige ind i det, vi hver dag arbejder på at være bedst til:  At bygge bygninger som mennesker kan være i og lære i – hvor mangfoldigheden og fællesskabet gror.