CAMPUS BORNHOLM INDVIES

Del på:

 

Selvom det er Folkemødet der er på de flestes læber i såvel København som på Bornholm, fejrede bornholmerne i går noget, som på sigt har langt større betydning end det årlige folkemøde. Det nye Campus Bornholm blev nemlig indviet på fineste maner af H.K.H Kronprins Frederik.

Det smukke funklende byggeri taler for sig selv. Det tydeligt at hér er tale om et ambitiøst projekt, hvor der er lagt blod, sved og tårer. DOMINIA har været involveret i projektet fra start til slut, og selvom der altid vil være op- og nedture i løbet af en byggesag, har de involverede ingeniører fra DOMINIA kun ros at sige om processen. Det er tydeligt at sagen har haft stor betydning for alle involverede parter, som har lagt hjerte og sjæl i det nye Campus-byggeri. Derfor er der opstået et helt særligt tillidsfuldt samarbejde, hvor bygherre, ingeniører, entreprenører, lokale håndværkere og arkitekter har været villige til at strække sig til det yderste for at få enderne til at mødes. Derfor ser vi også at Campus Bornholm står færdigt til tiden – og så endda til prisen. En utrolig bedrift, og som bestyrelsesformand Jeppe Kofoed udtaler: ”nærmest uhørt, når det kommer til store offentlige bygningsarbejder.

Hér i huset ser vi alle frem til, at vi i slutningen af august drager på studietur til Bornholm, hvor vi naturligvis lægger vejen forbi det nye Campus Bornholm.