Korngården er nomineret til Renoverprisen 2018

Del på:

Det er med stor stolthed og en vis portion ydmyghed, at vi kan fortælle, at DOMINIA igen i år er med i opløbet omkring Renoverprisen. I år er det vores renoveringsprojekt Korngården, som vi har lavet i samarbejde med DOMUS arkitekter A/S, der er nomineret.

Nomineringsudvalgets begrundelse for udvælgelsen lyder blandt andet på, at Korngården er et fremragende eksempel på, hvordan man løser de problematikker, der opstår i forbindelse med renovering af almene boliger. Derudover hyldes projektet for sine bæredygtige visioner.

Sidste år var vores projekt Sorgenfrivang II indstillet til Renoverprisens Jubilæumspris – en pris der blev uddelt til Danmarks bedste almene renoveringsprojekt. I år er der ingen Jubilæumspris og faktisk hele 99 flere indstillede projekter end sidste år. Så vi føler os virkelig beærede over, at Korngården, sammen med 5 andre – ikke almene – udvalgte projekter, er sluppet igennem nåleøjet.

Selvom det er et hårdt felt med nogle virkelig værdige modstandere, krydser vi alle vores fingre og ser frem til prisfesten den 6. september.