Rejsegilde – Inden længe kan du leje ski for foden af Amager Bakke

Del på:

Se flere billeder her

De fleste kender Københavns nye ”varemærke” Amager Bakke som, udover at forbrænde læssevis af Københavnernes affald og omsætte det til varme og el, er et nyt rekreativt område i byen. Hér kan Københavnere og andre interesserede blandt andet forlyste sig på ski, vandre i stejlt terræn, klatre på verdens højeste klatrevæg eller blot nyde udsigten 85 meter over gadeniveau.

Men hvad de færreste ved, er at DOMINIA har haft en lille finger med i spillet. Dog ikke på den nye skiløjpe – men derimod i Skicenteret, som ligger ved bakkens fod. Amager Bakkes skicenter bliver cirka 600m2 stort og er en vigtig del af det rekreative anlæg. Det er her, du som besøgende, kan leje og købe udstyr, købe skipas, skifte tøj og sidde og hvile efter en spændende dag på bakken.

Skicentret er – som de øvrige dele af Amager Bakke – tegnet af BIG, og bygningens form gør, at det vil se ud som om, huset ligger skubbet ind under parkeringspladsen foran Amager Bakke.

Forbrændingsanlægget Amager Bakke er bygget af Amager Ressourcecenter (ARC), der ejes af kommunerne Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, København og Tårnby.