VI SØGER EL-INGENIØRER OG ELINSTALLATØRER

Brænder du for projektering og fagtilsyn af lys-, kraft- og svagstrømsinstallationer? Kan du lide afveksling, hvor du favner både små og store projekter indenfor nybyggeri, renovering og ombygning?
Har du minimum 5 års relevant erhvervserfaring, og er du parat til at dyrke fagligheden et sted, hvor samarbejdet er i højsædet og omgangsformen uformel? Hvis ja – så kunne du være lige den vi søger.

 

Om stillingen
Du bliver ansat i DOMINIAs el-afdeling, hvor vi i forvejen er otte erfarne el-specialister i et stærkt fagligt miljø. Her er der rig mulighed for sparring samt for deltagelse i faglige og sociale arrangementer.
Du vil også blive tilknyttet projekter under vores strategiske partnerskab TRUST- en prisvindende partnerskabsaftale DOMINIA har indgået med Københavns Kommune og fem andre virksomheder,
hvor vi bygger, ombygger og renoverer en lang række skoler og institutioner.

 

Dine primære ansvarsområder vil blive:
• Projektering og fagtilsyn af lys-, kraft- og svagstrøms-installationer.
• Tværfaglig koordinering mellem ingeniør- og arkitektfag på projekterne.
• Medspiller på planlægning og gennemførelse af projekter.

 

Om dig
Vi forventer, at du kommer med en uddannelse som el-ingeniør eller el-installatør. Du har minimum fem års erfaring, meget gerne mere, og fra en lignende stilling i branchen.
Du kan projektere el-ingeniøropgaver fra start til slut, og du tager ansvar for dine opgaver og arbejder selvstændigt med dine projekter.
Du møder kollegaer og samarbejdspartnere på en tillidsvækkende facon og bidrager til videndeling og sparring. Samtidig bevarer du overblikket i en hverdag med mange forskelligartede opgaver.
Da vi udelukkende arbejder med danske byggeprojekter, foregår alt arbejde på dansk. Du skal derfor kunne tale og skrive på dansk.

Stillingen indeholder muligheder for, at du kan udvikle dig i rollen som projektleder eller som specialist inden for elinstallationer, og der er mulighed for, at du kan få en vigtig rolle i organisationen som
sparringspartner og mentor.

 

Det tilbyder vi dig
Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig en alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder. DOMINIA beskæftiger ca. 75 dedikerede medarbejdere. Vi ønsker kompetente fagfolk, der tager ansvar for at levere kvalitetsrådgivning til vores kunder. Derfor har vi opbygget en flad organisation, hvor der er højt til loftet og plads til grin, og hvor vi skaber arbejdsglæden sammen. Vi vægter et stærkt fagligt og personligt fællesskab højt. Vi har en personaleforening, der arrangerer flere årlige arrangementer, en kunstforening, en badmintonklub, vi tager på studieture og har flere årlige fælleskurser. Vi tilbyder flekstid, overskudsdeling, sundhedsordning samt frugt-, massage- og frokostordning.

På TRUST-projektkontoret får du et helt unikt indblik i alle byggeriets faser. Her vil du sidde sammen med arkitekter, entreprenører og andre ingeniører, i et energifyldt og ambitiøst fællesskab, hvor der diskuteres på tværs af fag i en åben og konstruktiv dialog.

 

KAN DU SE DIG SELV I STILLINGEN?

Så send dit CV og din ansøgning til job@dominia.dk. Ansøgningen mærkes ”El-ingeniør”. Vi kalder løbende ind til samtale, og stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ved eventuelle spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Jacob Brandt på jb@dominia.dk / 2060 6079