VI SØGER EN PROJEKTLEDER

Vil du være styrende og koordinerende leder på vores byggeprojekter? Du skal sætte en retning og sørge for, at alle arbejder mod det gode, fælles projekt. Hos DOMINIA er vi i en strategisk proces, hvor vi øger fokus på projektledelse og strukturering af vores projektprocesser. Vi har særligt fokus på at sikre gode rammer for projektgennemførelsen og fælles planlægning baseret på inddragelse.
Som projektleder vil du være DOMINIAs primære ansigt udad til på projekter. Du er kontaktperson både internt og eksternt og skal sikre klare aftaleforhold samt rammer for vores projektleverancer. Du sørger for løbende afstemning med kunden, samarbejdspartnere og de tilknyttede projektmedarbejdere og sikrer fremdriften i vores leverancer.

 

Dine opgaver vil bestå i
• Projektledelse for både almene, offentlige og private kunder.
• Planlægning og ressourcestyring af projekter som kan være bolig-, skole-, pleje- og institutionsbyggeri.
• Koordinering på tværs af ingeniørfag.
• Sikre klare aftaleforhold.
• Sikre nødvendige godkendelser og fremdrift, dvs. opfølgning på økonomi og ændringer.
• Sikre positiv inddragelse af alle projektmedarbejdere og samarbejdspartnere.
• Sikre at alle projektmedarbejdere leverer efter indgåede aftaler.

 

Vi ønsker en kandidat, der
• Har teoretisk projektlederviden.
• Har praktisk dokumenteret projektledererfaring.
• Har faglig indsigt og formår at motivere et team eller en beboergruppe.
• Har forståelse for organisering og aftaleforhold i byggebranchen, herunder særligt rådgiveraftaler.
• Kan bevare overblikket og sikre dialog og koordinering mellem mange parter.
• Har godt kendskab til og forståelse for rådgivningsaftaler, ABR og YBL.

Yderligere kvalifikationer eller kendskab til emner såsom byggeøkonomi, arbejdsmiljøkoordinering, udbud, entrepriseaftaler, bæredygtighed, brandrådgivning el. lign. vil være en fordel.
Din baggrund kan f.eks. være ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør.

 

Vi kan tilbyde
• En virksomhed med en stolt tradition og ingeniørkompetencer inden for alle traditionelle ingeniørdiscipliner.
• En kultur hvor samarbejde er i højsæde og fællesskabet er stærkt.
• En stilling med ansvar og gode muligheder for at sætte eget præg på arbejdet.
• Løn efter kvalifikationer.

På sigt vil der være mulighed for at komme i betragtning til en rolle som projekteringsleder. Stillingen er i afdelingen Planlægning og Bygherrerådgivning, som i dag består af ni medarbejdere, der arbejder indenfor projekt- og projekteringsledelse og bygherrerådgivning samt akkvisition og kommunikation. I afdelingen arbejder vi i selvkoordinerende teams og med en høj grad af faglig sparring i dagligdagen. Vi har et stort fokus på at vedligeholde og udbygge kernefagligheden inden for projektledelse og bygherrerådgivning gennem løbende faglige aktiviteter.

 

Om DOMINIA
DOMINIA beskæftiger ca. 75 dedikerede medarbejdere, som arbejder med ingeniørrådgivning inden for byggeri. Vi ønsker kompetente fagfolk, der tager ansvar for at levere kvalificeret rådgivning til vores kunder, gerne ud fra en bæredygtig betragtning. Vi har en flad organisation, hvor der er højt til loftet og plads til grin, og hvor vi skaber arbejdsglæden sammen.

Gennem mere end 80 år har vi arbejdet med at skabe hjem til mennesker. Trygge og gode boliger for såvel unge, familier, ældre og de plejekrævende. Tilgangen til vores projekter er at skabe byggeri i øjenhøjde med beboere og brugere, og dermed med fokus på de mennesker vi skaber rammer til. Ud over boliger, har vi stor erfaring med f.eks. institutioner og undervisningsbyggeri. Vi arbejder primært med almene bygherrer og kommuner, og stort set alle vores projekter udarbejdes med gode samarbejdspartnere, hvilket sikrer, at vi samlet kan levere alle fag og specialer.

Vi bygger for de professionelle bygherrer, og derfor skal vi levere rådgivning og byggerier, som får vores kunder til at vende tilbage til os igen og igen. Det gør de, når vi leverer den rigtig rådgivning på den rigtige måde – med fuld troværdighed.

 

KAN DU SE DIG SELV I STILLINGEN?

Så send dit CV og din ansøgning til job@dominia.dk. Ansøgningen mærkes ”Projektleder”. Vi kalder løbende ind til samtale, og stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ved eventuelle spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Sabrina Vossen Moesby på svm@dominia.dk /2060 6076