Vi styrker organisationen med ny direktør og omstrukturering

Del på:

DOMINIA skal sikres for fremtiden
Andreas Borch-Hansen er per 1. september tiltrådt som ny direktør, og ledelsen er blevet omstruktureret. Kjeld Christiansen fortsætter som administrerende direktør, mens Andreas Borch-Hansen får ansvar for produktionen.

Omrokeringen sker som del af et planlagt generationsskifte og et ønske om at styrke DOMINIA fremadrettet.

Den nye direktion fortæller:

”Vi har med ansættelsen af Andreas taget næste skridt i forhold til at sikre DOMINIAs langsigtede plads på markedet. Andreas har flere års erfaring med virksomheds- og personaleledelse, daglig drift og styring. Han kender virksomheden rigtig godt, så han kan bibeholde den gode ånd og samtidig styrke DOMINIAs fremtid,” – Kjeld Christiansen.

”Der sker meget i byggebranchen i disse år, og det er vigtigt, at DOMINIA fortsat er konkurrencedygtig og i udvikling samtidig med, at vi holder fast i vores over 80 år lange erfaring og kerneviden om, hvordan vi skaber de bygningsmæssige rammer, hvor mennesker trives og fællesskabet gror. Der ligger mange spændende opgaver og udfordringer, som jeg glæder mig til at komme i gang med sammen med mine dygtige kollegaer,” – Andreas Borch-Hansen.

Ledelsen består nu af:

Kjeld Christiansen, adm. direktør
Andreas Borch-Hansen, direktør og afdelingsleder, Konstruktion
Naheem Nawaz, afdelingsleder, Byggeledelse
Andreas Claus Hansen, afdelingsleder, Planlægning & Bygherrerådgivning
Kim Dyring Holmström, afdelingsleder, VVS & Energi
Jacob Brandt, afdelingsleder, El