Bæredygtigt byggeri

I DOMINIA arbejder vi målrettet med rådgivning inden for bæredygtigt byggeri.

Vi har for længst sat os for, at vores rådgivning i bæredygtigt byggeri skal kendes for at leve op til samme kriterier, som vores øvrige rådgivning:

  • Den er kvalificeret og konkret.
  • Den bygger på en helhedsorienteret tilgang med en klar rød tråd.
  • Den skaber værdi gennem målbare resultater for bygherre, brugere og omgivelserne.

 

Bæredygtig rådgivning som hele forløb og delydelser

For os er det vigtigt, at alle bygherrer med interesse og ambitioner inden for bæredygtig får kvalificeret rådgivning, der passer til deres behov og midler. Vi tilbyder derfor rådgivning i mange forskellige former og skala.

Du kan læse om de forskellige ydelser under de forskellige menupunkter. Du kan også kontakte os direkte og få en uforpligtende snak om jeres behov, ønsker og muligheder.

 

Førende inden for bæredygtig rådgivning

Vi har engageret os i at være med til at udvikle standarden for rådgivning i bæredygtigt byggeri, fordi vi har oplevet, at der har manglet redskaber og metoder, der kunne arbejde dynamisk med bæredygtighed fra starten af byggeprocessen, hvor mål og rammer sættes og dermed mulighederne for mest mulig værdi for pengene.

Vi har derfor været med til at udvikle Frame, som er blandt de førende i branchen for rådgivning i bæredygtigt byggeri. En metode og et redskab vi anvender i vores bæredygtighedsrådgivning. Vi har også været med til at udvikle dialogværktøjet Bæredygtig Renovering, som vi har anvendt i flere af de helhedsplaner for renovering, vi bidrager til.