DOMINIA er udpeget som rådgivere i fem rammeaftaler for DAB med Tegnestuen Vandkunsten som rådgivningspartner. 

Rammeaftalerne dækker teknisk rådgivning inden for både renovering og nybyggeri på Sjælland og Lolland-Falster for de almene boligselskaber som administreres af DAB.

DAB er blandt Danmarks største almene boligadministrationer og varetager i dag udlejning af omkring 54.000 boliger. DOMINIA har løbende haft rammeaftaler for DAB i mere end 20 år, og lige nu samarbejder vi på fire helhedsplaner, der involverer renoveringen af over 1.000 boliger.

”Vi er meget stolte over, at vi har vundet alle fem rammeaftaler, og at vi kan fortsætte den gode samarbejdskultur, vi har opbygget med DAB. Almene boliger er en stor del af DOMINIAs DNA, og vi deler DAB’s holdning om, at en god bolig er en vigtig grundsten i et godt liv. Det er os en stor glæde at vi sammen med en anden god samarbejdspartner, Tegnestuen Vandkunsten, kan bidrage til arbejdet med at løfte DAB’s vision om sammen at forme fremtiden for livet i de almene boligafdelinger,” siger Morten Stahlschmidt, adm. direktør i DOMINIA.   

Sammen med Tegnestuen Vandkunsten byder vi ind med bagagen fuld af politisk tæft, respekt og forståelse for de beboerdemokratiske processer og samarbejdet med boligorganisationen og myndighederne.

Vi vil underbygge DABs egen strategi om at skabe fremtidens almene boliger med fokus på stærke fællesskaber og grønne visioner bl.a. ved at sikre mest social kvalitet ud af klimatiltagene.

 

Rammeaftalerne fordeler sig således:

Renovering 5 - 20 mio.: DOMINIA er totalrådgiver

Renovering 20 – 80 mio.: DOMINIA totalrådgiver, Tegnestuen Vandkunsten underrådgiver

Renovering 80 – 150 mio.: DOMINIA totalrådgiver, Tegnestuen Vandkunsten underrådgiver

Renovering 250 – 300 mio.: Tegnestuen Vandkunsten totalrådgiver, DOMINIA underrådgiver

Nybyggeri: DOMINIA totalrådgiver, Tegnestuen Vandkunsten underrådgiver

Thrane.nu