DOMINIA er et rådgivende ingeniørfirma. Vi leverer ydelser inden for alle ingeniørdiscipliner, der naturligt hører til byggeri af boliger, institutioner og erhverv.

Vi er specialister i alle dele af det almene boligbyggeri, bæredygtigt byggeri samt miljøsanering.

Vi leverer teknisk rådgivning inden for konstruktioner, el, vvs, energi, bæredygtighed, bygherrerådgivning, byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og miljøsanering. Vi har kompetencerne, erfaringerne og kapaciteten til at levere rådgivning af høj kvalitet i hele spektret af nybyggeri, ombygning og renovering fra storskala byggeri og helhedsplaner til de mindre detailopgaver.

Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vi ønsker at bidrage med vores ydelser af høj faglig kvalitet leveret med engagement og professionalisme.

Vi sætter en ære i at levere faglig høj kvalitet i alle ydelser og lægger vægt på gode relationer til både samarbejdspartnere, bygherre og brugere.

Vi er en arbejdsplads, hvor medarbejdere oplever at blive udfordret fagligt  og et stærkt kollegialt fællesskab. En arbejdsplads hvor vi dyrker det stærke engagement i opgaven og de professionelle relationer, hvor vi tager ansvar og deltager aktivt i forretningen og det kollegiale fællesskab.

Vores vision er at skabe og levere de bedste løsninger til fremtidens byggeri.

Vores mission er at…

  • Vi leverer ingeniørrådgivning af høj kvalitet
  • Vi er fremtrædende i branchen når det kommer til bæredygtighed i byggeriet
  • Vi er den gode arbejdsplads hvor engagement og ansvarlighed trives
  • Vi er den foretrukne samarbejdspartner for kommuner og boligselskaber

Følg vores aktiviteter her på siden og via Linkedin

Thrane.nu