DOMINIA er en del af TRUST – det strategiske partnerskab med Byggeri København, som udvikler og udfører nybyggeri og renovering af skole- og institutionsbyggerier i København.

Partnerskabet består udover DOMINIA af Enemærke & Petersen, Sweco, Nøhr & Sigsgaard, Norconsult, Lytt Architecture, Kragh & Berglund og Rekommanderet.

Befolkningstilvæksten i København har skabt et kæmpestort behov for flere pladser på kommunens skoler og daginstitutioner – og de eksisterende skoler trænger til fornyelse.

SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF FAGLIGHEDER HAR SKABT NYE METODER OG PROCESSER

Med en byggesektor præget af komplekse og langsommelige processer, konfliktkultur og overskredne budgetter, var der behov for nytænkning, hvis opgaven skulle løses med succes.

Med TRUST er der på kort tid skabt en selvstændig organisation og et engageret tværfagligt fællesskab, der arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for byens børn og unge – til den rette pris og den rette tid.

TRUST har skabt en samarbejdskultur, hvor alle aktører på tværs af fagligheder tager ansvar for det samlede projekt. Der er blevet akkumuleret viden og gode løsninger sammen, og metoder der sikrer, at alle parter bærer og løfter det fælles ansvar for et visionært og velfungerende samarbejde, og et projekt der bliver leveret i høj kvalitet, til prisen og til tiden.

ET PRISVINDENDE SAMARBEJDE

TRUST blev i 2019 hædret af Building Awards med Procesprisen for sin ekstraordinære og nyskabende indsats i byggeriet.

”Det er imponerende, hvordan et tillidsbaseret strategisk partnerskab mellem seks forskellige virksomheder, som first mover eksekverer så avanceret procesarbejde på en enorm portefølje af byggeprojekter og samtidigt har overskud til at sprede ringe i branchen med aktiv vidensdeling og åbenhed.” – juryen Building Awards, 2019

I 2018 blev TRUST kåret til Årets forbillede af Estate Media for på forbilledlig vis at iværksætte tiltag til at forbedre branchens udvikling.

Helhedsrenovering af Holbergskolen blev i 2019 kåret til Årets Skolebyggeri.

Thrane.nu